Over ons

Home » Over ons

Noud Beelen

De passie voor sport is bij mij al op zeer jonge leeftijd ontstaan. Na jarenlang gevoetbald te hebben kwam ik rond mijn 16e in aanraking met fitness en sindsdien is de sportschool niet meer weg te denken uit mijn leven. Naast voetbal heb ik ook nog andere sporten beoefend, zoals mountainbiken, Taekwondo en boksen. Inmiddels ben ik me in de sportschool vooral gaan richten op powerliften en staat wandelen in de natuur ook erg hoog op mijn lijstje van favoriete bezigheden.

In de afgelopen jaren heb ik enorm veel geëxperimenteerd met trainingsschema’s, oefeningen, voeding en ben ik vele uren bezig geweest met het uitpluizen van onderzoeken. Dit deed ik om zelf maximale vooruitgang te boeken, maar gaandeweg kwam ik er al snel achter dat ik er energie van krijg om ook anderen hiermee te helpen. Middels het starten van Fit Tips hoop ik dan ook een steuntje in de rug te bieden voor mensen die hun leven op sportieve en gezonde wijze willen aanpassen, maar ook mensen die gewoon nieuwsgierig zijn op sportief gebied. Zo worden we samen fitter, gezonder en sterker.

Pascal van Dooren

Met een fysiotherapeut als vader kreeg ik al van jongs af aan interesse in bewegen en gezondheid. Zo heb ik vroeger altijd fanatiek gevoetbald en hardgelopen, en ging ik jaarlijks op wintersport. Naarmate ik ouder werd, leerde ik met behulp van mijn vader steeds meer over de anatomie en de werking van het lichaam. Dit heeft er uiteindelijk toe geleid dat ik me op mijn 16e ben gaan richten op fitness en krachttraining. Bovendien werd ik ook steeds meer bewust van het belang van voeding.

De enorme hoeveelheid onjuiste en tegenstrijdige informatie op het internet en in de sportschool bracht me veel onduidelijkheid. Dit heeft me ertoe gezet om me te verdiepen in wetenschappelijke studies en dit in de praktijk toe te passen. Door de jaren heen heb ik door persoonlijke ervaringen eigenhandig ervaren wat wel en niet werkt als het aankomt op fitness en voeding. Middels Fit Tips wil ik graag andere mensen helpen door deze wetenschappelijke kennis en persoonlijke ervaringen te delen, en zo bij te dragen aan het bereiken van een fitter en gezonder leven!